Produkter för mitt protein skakar (41)

Protein (vassle) pulver

Protein (vassle) pulver

Kombinerade proteinkomponenter från växt- och djurkällor bidrar till muskeluppbyggnad, -bevarande och -återhämtning. Produkterna kännetecknas av en särskilt hög biologisk värde och optimal tillgänglighet. Produktkoncept Proteinpulver Här hittar du några av våra exempel på White Label för våra proteinpulverprodukter: ◦Proteinpulver Choklad ◦Proteinpulver Vanilj ◦Proteinpulver Jordgubb ◦Pure Whey Vanilj/ Jordgubb/ Choklad/ Neutral
Energidryck - WILD - Vildbärs energidryck

Energidryck - WILD - Vildbärs energidryck

{"INGRÉDIENTS":"INGREDIENSER\nIngredienser: kolsyrat vatten, socker, äppeljuice från koncentrat, surhetsreglerande medel: citronsyra, taurin 0,40%, surhetsreglerande medel: natriumcitrat, naturlig smak av vilda bär, blåbärsjuice från koncentrat, koffein 0,02%, glukuronolakton, vitaminer (niacin, pantotensyra, vitamin B6, vitamin B12), svartvinbärsjuice från koncentrat, inositol, färgämne: Brilliant Blue FCF. Pastöriserad.","VALEURS NUTRITIONNELLES":"NUTRITIONVÄRDEN\nEnergi: 154 kJ (36 kcal)\nFett: 0 g (varav mättat: 0 g)\nKolhydrater: 8,5 g (varav socker: 8,4 g)\nKostfiber: 0 g\nProtein: 0 g\nSalt: 0,17 g\nVitamin B3: 7 mg (44%)\nVitamin B5: 2 mg (33%)\nVitamin B6: 1,4 mg (100%)\nVitamin B12: 5 µg (200%)"}
Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett högkoncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80 % mjölkprotein. Det härstammar från färsk, pastöriserad skummjölk genom en process av filtrering, avdunstning och spraytorkning. MPC är känt för sina exceptionella egenskaper när det gäller skumning, texturering, vattenbindning och koagulering. Dess utmärkta näringsvärde beror på den höga koncentrationen av protein. Det har en hållbarhet på 24 månader och finns tillgängligt i 25 kg säckar och Big Bags. MPC är ett gångbart alternativ till helmjölkspulver eller skummjölkspulver, och erbjuder jämförbara proteinnivåer.
Vassleprotein

Vassleprotein

Vassleprotein
speciellt pannkaksmjöl

speciellt pannkaksmjöl

Denna blandning gör det snabbt och enkelt att laga vetepannkakor. Du behöver bara blanda mjölet med vatten. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör att de flesta vitaminer och mineraler kan bevaras. Vikt: 500 g
Sporttillskott - Sport- och prestationsbaserade tillskott

Sporttillskott - Sport- och prestationsbaserade tillskott

Apex White Label erbjuder ett brett utbud av sporttillskott och prestationsbaserade produkter. Förpackning och etikettdesign kan tillhandahållas internt.
Phyto Phytophanere 2x120 kapslar

Phyto Phytophanere 2x120 kapslar

Artikel: Phytophanere Hår & Naglar Kosttillskott Huvudsyfte: Anti-Håravfall Volym: 240 Kapslar (2x120 kapslar) Tillstånd: Ny Utgångsdatum: 01/2027 Tillverkningsland: Italien UPC: 3338221001085 Märke: PHYTO Nettovikt: 40,8 gr Avdelning: Vuxen, Unisex Typ: Håravfallsförebyggande Hårfärg Nyans: Brun Formulering: Tabletter/Kapslar Hårtyp: Alla Hårtyper Egenskaper: Parabenfri, Innehåller Vitaminer Plats: Paris, Frankrike
Potatisprotein

Potatisprotein

Potatisproteinet rengörs, ångas och skalas senare. Stärkelsen extraheras sedan med vatten för att bilda en proteinrik uppslamning som behandlas med syra och sedan torkas och pulveriseras. Potatisprotein är ett fint, löst pulver, ljusgrått eller gulgrönt och har en typisk doft av torkad potatis. Råmaterialet för tillverkning av potatisprotein är stärkelsepotatis av polsk härkomst.
Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska innehållet av fett och kolhydrater i vassle. Processen kan utföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och koncentrationen av protein.
Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Koncentratet av vassleprotein 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) produceras från söt vassle med hjälp av en avancerad ultrafiltreringsprocess vid låg temperatur. Därför förblir de flesta proteiner intakta. WPC innehåller cirka 35 till 90 % mjölkproteiner. Detta pulver är inte smaksatt och kan därför få vilken smak eller arom som helst. WPC 80 Instant används i produktionen av glass, yoghurt, drycker, charkprodukter och främst inom sportnäring. Det instant koncentratet löser sig lätt även i kallt vatten. WPC 80 Instant finns i förpackningar om 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den genomsnittliga hållbarheten för WPC 80 Instant är cirka 12 månader. Proteinhalt: min. 80 % Fettinnehåll: max. 8 % Aska max. 3,5 %
Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska fetthalten och kolhydratinnehållet i vasslen. Processen kan genomföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och proteinhalten.